гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4
тел. 0887 545 446

Нашият онлайн магазин отвори "врати"!

Нашият онлайн магазин отвори "врати"!

Понеделник, 15 Ноември 2021

Толкова много пъти ни попитахте "Кога"... Толкова дълго време мечтаехме, да можем да ви отговорим "Скоро"... А ето че, вече е факт!

Още една мечта се сбъдна, а именно създаването на нашия благотворителен онлайн магазин "Подарък с кауза", който събира в себе си всички наши благотворителни артикули.

В него ще намерите не просто "стоки", а продукти, в които са вложени много любов, труд и отдаденост. Календарът ни се е скрил в секция "ДоброТворци", където са и нашите плетени октоподчета, изработени от неуморни доброволци в иницативата "Да плетем и шием за недоносените бебета". Освен тях ще откриете и наръчникът "Всичко за недоносените бебета", нашият "Дневник за герои", създаден специално за развитието на недоносените бебета, любимите ви гривни за родители на малките герои, както и още много полезни продукти, изработени специално за преждевременно родените бебета, техните семейства и всички, които подкрепят нашата кауза и мисия. Не на последно място, тук можете да намерите любимите ви тениски "Най-големите герои са най-малките".

Желаем Ви приятно пазаруване и не забравяйте, че всяка ваша поръчка носи посланието #сМисъл за недоносените деца. Благодарим ви от сърце за подкрепата!

Всички поръчки на благотворителния ни КАЛЕНДАР за 2022 г. на стойност над 30 лв. са с БЕЗПЛАТНА доставка, благодарение на куриерска фирма СПИДИ.