гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4
тел. 0887 545 446

Коледна магия в Център за детско развитие "Малки чудеса"

Коледна магия в Център за детско развитие "Малки чудеса"

Четвъртък, 23 Декември 2021

Последните две години бяха изключително предизвикателни за терапевтичния екип на Център за детско развитие "Малки чудеса" и наложи да открием и утвърдим нови подходи, за да достигнем до семействата, които имат нужда от нас. Успяхме да покажем, че пандемията не е в състояние да ни отдалечи от децата и родителите, които подкрепяме, напротив, тя заздрави връзките на доверие между нас. Специалистите на Центъра проведоха десетки уебинари, обучения и срещи за родители, които имаха една цел - да предоставят навременна и достъпна информация, както и сигурно пространство за взаимно споделяне и изслушване. Успяхме да подкрепим стотици семейства чрез индивидуални консултации и терапевтична помощ, вдъхвайки увереност и спокойствие на родителите в грижата за техните малки герои.

И ето че годината е към своя край, а Коледната магия оживя и в нашия център!

"Благодарим на всички семейства за доверието, за нас това наистина означава много. Подкрепата на най-малките е мисия, дълбоко залегната в сърцето на целия ни екип, надяваме се, че родителите и децата, с които се срещаме през годината усещат това. Благодарни сме за всяка вдъхновяваща среща и нямаме търпение да се срещнем отново през 2022 г.!" - сподели Маргарита Габровска, ръководител "Терапевтични услуги" към центъра. 

Всички наши малки посетители получиха Коледни подаръци, благодарение на нашите партньори от Лавена, които осигуриха подаръци с марката Бочко, както и harmonica organic foods, които пък подариха много здравословни вкусотии на всички деца! 

Благодарим на всички хора, с които заедно създаваме малки чудеса! 

Нашият екип Ви пожелава весели, топли и споделени празници! 

269600484 1425132061222002 7060206328708689262 n