гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4
тел. 0887 545 446

Как да се включиш в програмата ни за семейства с финансови затруднения?

Как да се включиш в програмата ни за семейства с финансови затруднения?

Четвъртък, 25 Юли 2019

Преди една година в нашия център за детско развитие “Малки чудеса” стартирахме социална програма. През тази една година подкрепихме над 20 семейства, които изпитват финансови затруднения, като осигурихме нужната им терапевтична подкрепа.

Благодарение на нашите дарители социалната ни програма е още активна, като по този начин имаме възможност да подкрепим семействата с по-скромни финансови възможности като покрием половината от цената за терапевтична сесия с психолог, логопед (специалист ранно детско развитие) или ерготерапевт.

Ние вярваме, че терапевтичната подкрепа трябва да е достъпна за всяко дете!
Услугите и специалистите на “Малки чудеса” подкрепят родителите в проследяването, превенцията, ранното откриване и ранната интервенция при състояния, като: затруднения в говорното и двигателното развитие и координацията, нарушена памет и възможност за концентрация, дислексия, диспраксия, дискалкулия, емоционални и психологически проблеми и др. Всички те могат да бъдат предотвратени или влиянието им върху детето да бъде драстично редуцирано, ако бъдат своевременно открити и адресирани.

Всяко семейство, което иска да се възползва от нашата социална програма, може да се свърже с нас на телефон 0887 545 446 или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да получи допълнителна информация относно изискванията за кандидатстване.