гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4
тел. 0887 545 446

Подкрепете ни

Подкрепете ни

Подкрепете ни
Регистрирахме фондация „Нашите недоносени деца" от позицията си на родители, преживели изпитанието преждевременно раждане. И именно от позицията си на родители ние сме наясно с нещата, които се нуждаят от промяна в грижата към недоносените, подходът към родителите, проследяването и превенцията на заболявания. Ние съществуваме, защото имаме желание, ентусиазъм и амбиция да променим това, което се нуждае от промяна. За момента разчитаме основно на собствените си сили, труд и доброволни дарения. Трудно е, но нашата кауза си струва, защото искаме да спестим на родителите на недоносени деца, както и на самите деца проблемите, с които ние самите сме се сблъсквали.

С Вашето дарение Вие подподомагате нашата кауза. За нас е важно да знаем, че имаме Вашата подкрепа – това ни гарантира, че сме на прав път.

Ако искате да ни подкрепите, нашата банкова сметка е:
Фондация "Нашите недоносени деца"
Уникредит Булбанк
IBAN BG24UNCR70001520702588
BIC: UNCRBGSF

Можете да подкрепите изграждането на семейни стаи в повече отделения в страната със смс на 17 777 с текст DMS BEBE.

Можете да дарите през ePay или PayPal от сайта на фондацията.

Ако желаете Вашето дарение да бъде употребено за точно определена цел, отбележете това в основанието за плащане или ни напишете e-mail на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Благодарим на нашите партньори и дарители! Без тях мечтата ни нямаше да се сбъдне!

tablo 3 01