Безплатни консултации с ерготерапевт

Безплатни консултации с ерготерапевт

Консултациите ще се провеждат с Руслана Анастасова в семеен център „Малки чудеса“ на 21 април 2018 (събота) от 9 до 18 ч., след предварително записване.
Руслана е Ерготерапевт, Ресурсен специалист на деца със специфични образователни и социално-емоционални потребности, завършила е“Социална работа с деца“ – бакалавърска степен, преминала е четири годишно обучение по „Музикотерапевтични подходи в психотерапията“, притежава и следдипломна квалификация „Фамилно консултиране“.
Руслана работи с деца и техните семейства от почти 15 години, член е на Българската Асоциация по Музикотерапия и пълноправен член на АБЕТ( Асоциация на българските ерготерапевти).
Професионалните й интереси са свързани с емоционалното и социално развитие на децата, учене и развиване чрез игра, работа с деца със специфични образователни и емоционало-социални трудности; ерготерапевтични практики в ранна детска и училищна възраст, подкрепа на родители по пътя на отглеждане и подкрепа на деца които имат особености в развитието.

Запишете своя час за консултациятукили на телефон:+359887545446

Място на събитието: Семеен център „Малки чудеса“,
бул. Патриарх Евтимий 66, вх. В, ет. 1

Кога? 21.04.2018 от 09:00 ч. до 18:00 .
Вход: Свободен, с предварително записване