Арт ателие с психолога Инна Минкова

Арт ателие с психолога Инна Минкова

Заповядайте да творим „Малки чудеса“ в Семеен център за недоносени деца!
На 7-ми октомври, събота, от 11.00ч, каним всички малки герои на възраст над 3 години да се включат в Арт ателие с психолога Инна Минкова.
Вдъхновяващ ден за по-големите ще бъде 8-ми октомври, неделя. 11.00ч е началния час на „Работилничка за приказки“ с писателката Диана Петрова. В нея децата, на възраст 6+ заедно ще създават приказни истории и герои. Диана Петрова е приятел на недоносените не от вчера. Някои от историите в нейната книга „Приказки за цялото семейство“ са свързани с темата за преждевременното раждане.

Събитията са част от нашия месец на отворените врати под надслов „Виж как се сбъдват мечтите!“ Елате да се запознаете със специалистите и да чуете от тях за дейностите, които ще могат да ползват недоносените деца и техните родители в Семеен център за недоносени деца „Малки чудеса“. До откриването остана съвсем малко – отваряме официално врати на 17-ти ноември, Световен ден на недоносените!

Тъй като пространството ни е ограничено, моля потвърдете своето присъствие на лично съобщение в страницата ни във фейсбук или на телефон 0887 545 446.