Да отбележим заедно Световния ден на недоносените деца – 17 ноември

Да отбележим заедно Световния ден на недоносените деца – 17 ноември

За поредна година предстои да отбележим 17 ноември – Световния ден на недоносените деца. Над 6000 деца се раждат преждевременно всяка година. Този ден буди у нас много противоречиви чувства – и болка, и радост, и щастие, и благодарност… Буря от емоции ни връхлита всеки път, защото в символизма на този ден са събрани толкова много различни съдби и истории.

Тази година обаче е особено специална за нас. На миналия световен ден на недоносените деца си обещахме, че ще създадем специално кътче, където да сме заедно. Това беше отдавнашна наша мечта и тази година мечтите се сбъдват.

Семеен център за недоносени деца „Малки чудеса“ е място, в което семействата на недоносени деца да се чувстват подкрепени, изслушани, разбрани. Място, на което да са у дома си! Няма нищо по-хубаво от това да споделим щастието си с хората, които ни подкрепиха и за които създадохме това място. Елате на 17-ти ноември, заедно да отворим вратите на първия център в подкрепа на преждевременно родените деца и техните родители! Нека да се запознаем, поговорим и да отбележим този ден заедно!

Кога: 17 ноември 2017 (петък) от 18:30 ч.
Къде: Семеен център за недоносени деца „Малки чудеса“
гр. София, бул. Патриарх Евтимий №66, вх. В, ет. 1