Нарисувай нейрографика в подкрепа на недоносените бебета

Нарисувай нейрографика в подкрепа на недоносените бебета

Има толкова много начини да направиш добро. А когато доброто за самия теб е свързано с добрина, дарена за другите, чувството може да бъде наистина изпълващо.

С това чувство, от Фондация “Нашите недоносени деца”, Ви каним да се включите в една различна, творческа и вдъхновяваща благотворителна инициатива, която организираме съвместно с Учебен център “Павел Пискарьов”, едно вълшебно място с вълшебна цел – да направи планетата рисуваща!

Събитието ще се проведе на 17 декември (неделя) в АРТ Изба(бул. Черни връх 33Е) и на него ще имате възможност да се запознаете и да изразите себе си чрез нейрографиката – творчески метод за трансформация на реалността.

Нейрографиката, не е просто красива рисунка и всъщност дори не са необходими умения за рисуване, както в други артистични практики. С метода можете да нарисувате всичко – линии на действие, модели на житейски обстоятелства, траектории на движение във времето, графични решения на сложни комуникационни проблеми. Това интуитивно творчество позволява да рисувате и прерисувате, премахвайки вътрешни ограничения, натрупани през годините. А в процеса на рисуване се създава положителна и спокойна нагласа, която помага за намиране на творчески решения. Това състояние често е много успокояващо и трансформира стреса в артистично изразяване, като в същото време, както показва и името на практиката, в мозъка се активират и създават нови невронни връзки.

Сред ефектите на метода се открояват:

 • Продължително лично удовлетворение, РАДОСТ;
 • Баланс и хармония в общуването с обкръжаващите, СЪГЛАСИЕ;
 • Намаляване на конфликтността, ВЗАИМНО РАЗБИРАНЕ;
 • Устойчива мотивация за живот, ВДЪХНОВЕНИЕ;
 • Жажда за активност, ТВОРЧЕСТВО;
 • Синхронизация, ПОКОЙ;
 • ПОТОК и ЩАСТИЕ.

Ако искате да се запознаете и да практикувате метода на нейрографиката и да станете част от каузата ни, ще се радваме да се срещнем с Вас на това зареждащо и необикновено творческо събитие в подкрепа на дейността ни.

През това вълнуващо преживяване ще ни преведат:

 • Оля Гранкина, психолог, инструктор по нейрографика и естетически коуч, преподавател и супервизор в Учебен Център “Павел Пискарьов” и
 • Мариета Колчева, инструктор по нейрографика и естетически коуч и Директор на Учебен център “Павел Пискарьов”.

Програмата за деня предвижда:

 1. Първа част от 10:00 до 11:30 – „Какво си пожелавам за Коледа?“
 2. Почивка 11:30 до 12:30
 3. Втора част от 12:30 до 14:00 „Коледно дърво на най-съкровените желания“

Цена: 30 лв.

В края на инициативата, от 16:00 до 20:00 ч., ще се състои и дипломирането на випуск 2023 за инструктори по нейрографика, преминали обучение в Учебен център “Павел Пискарьов”.

Очакваме Ви!

За повече информация и записване: Моника Златанова, 0887545446

Местата са ограничени, не пропускайте да се запишете!