Пи Пи Ди и техните служители застават зад мисията на Фондация “Нашите недоносени деца” и дейността на Център за детско развитие “Малки чудеса”

Пи Пи Ди и техните служители застават зад мисията на Фондация “Нашите недоносени деца” и дейността на Център за детско развитие “Малки чудеса”

Днес искаме да Ви разкажем за Пи Пи Ди. Една компания, която е събрала екип от хора с огромни сърца, желание за промяна и социална отговорност.

В нелеката и предизвикателна ситуация, в която сме вече почти две години, екипът на Пи Пи Ди подкрепя устойчиво дейността на Фондация “Нашите недоносени деца” и реализирането на терапевтична дейност в Център за детско развитие “Малки чудеса”. Чрез дарителство по ведомост служителите даряват безопасно за кауза, в която истински вярват.

За нас това е не само огромна подкрепа, но и ценна обратна връзка и израз на доверие.

Пандемията от COVID-19 създаде една кризисна ситуация за немалко семейства.

В подкрепа на семействата с по-нисък доход подаваме ръка чрез Социалната програма към Център за детско развитие “Малки чудеса”, която съществува благодарение на дарители. Тя осигурява възможност на семействата с ограничени финансови възможности да посещават дългосрочно терапия при нашите специалисти.

В Център за детско развитие „Малки чудеса“ разполагаме с терапевтичен екип – логопед, детски психолог, фамилен психотерапевт, ерготерапевт, специалист ранна детска интервенция, които с професионализъм и отдаденост работят с всяко едно дете, за да развие своя пълен потенциал и подкрепят техните семейства, които имат нужда от защитено пространство, в което да споделят своите грижи.

Социалната програма е разработена в няколко направления: терапевтична подкрепа за деца от семейства с финансови затруднения, безплатни консултации със специалисти по ранно детско развитие; с неонатолог и педиатър; безплатни лекции и семинари на теми, касаещи родителство и детско развитие.

Социалната програма дава възможност резултатите от работата със специалист да бъдат устойчиви.

Екипът ни е воден от убеждението, че подкрепата в първите години от живота е определяща за пълноценното развитие и удовлетвореност на всеки човек. Благодарение на подкрепата на Пи Пи Ди можем да помогнем пълноценно и навременно на децата, които имат нужда да посещават терапевтични дейности в Център за детско развитие “Малки чудеса”.

Благодарим сърдечно за партньорството, доверието и вярата в малките чудеса!