Коледна магия в Център за детско развитие "Малки чудеса"

Коледна магия в Център за детско развитие "Малки чудеса"

Последните две години бяха изключително предизвикателни за терапевтичния екип на Център за детско развитие „Малки чудеса“ и наложи да открием и утвърдим нови подходи, за да достигнем до семействата, които имат нужда от нас. Успяхме да покажем, че пандемията не е в състояние да ни отдалечи от децата и родителите, които подкрепяме, напротив, тя заздрави връзките на доверие между нас. Специалистите на Центъра проведоха десетки уебинари, обучения и срещи за родители, които имаха една цел – да предоставят навременна и достъпна информация, както и сигурно пространство за взаимно споделяне и изслушване. Успяхме да подкрепим стотици семейства чрез индивидуални консултации и терапевтична помощ, вдъхвайки увереност и спокойствие на родителите в грижата за техните малки герои.

И ето че годината е към своя край, а Коледната магия оживя и в нашия център!

„Благодарим на всички семейства за доверието, за нас това наистина означава много. Подкрепата на най-малките е мисия, дълбоко залегната в сърцето на целия ни екип, надяваме се, че родителите и децата, с които се срещаме през годината усещат това. Благодарни сме за всяка вдъхновяваща среща и нямаме търпение да се срещнем отново през 2022 г.!“ – сподели Маргарита Габровска, ръководител „Терапевтични услуги“ към центъра.

Всички наши малки посетители получиха Коледни подаръци, благодарение на нашите партньори отЛавена, които осигуриха подаръци с маркатаБочко, както иharmonica organic foods, които пък подариха много здравословни вкусотии на всички деца!

Благодарим на всички хора, с които заедно създаваме малки чудеса!

Нашият екип Ви пожелава весели, топли и споделени празници!

269600484 1425132061222002 7060206328708689262 n