Център “Малки чудеса” с безплатна психологическа подкрепа и консултации по детско развитие в подкрепа на украинските семейства

Център “Малки чудеса” с безплатна психологическа подкрепа и консултации по детско развитие в подкрепа на украинските семейства

Всяка хуманитарна криза изисква проява на солидарност и подкрепа. Ето защо в нашето терапевтично пространство ще бъде предоставяна безплатна психологическа подкрепа и консултиране, както и услуги за проследяване на ранното детско развитие за деца и семейства, бягащи от войната в Украйна.

На разположение в Център за детско развитие “Малки чудеса” са следните специалисти и услуги:

Индивидуални психологически консултации за деца и родители. Специалист: Петя Йорданова – детски психолог. Консултациите ще се провеждат онлайн след предварително запазен час. Работни езици: немски и български.
Индивидуални психологически консултации за родители и семейства. Специалист: Ния Коновска – фамилен психотерапевт. Консултациите ще се провеждат онлайн след предварително запазен час. Работни езици: английски и български.
Група за взаимопомощ и подкрепа за всички бежанци, които искат да намерят сигурно и защитено пространство, в което да споделят своите притеснения и страхове, да намерят психологическа подкрепа и разбиране. Водещ на групата ще бъде Ния Коновска. Работни езици: английски и български.

За повече информация и записване на час, свържете се с нас на тел./Viber +359887 54 54 46 или попълнете формата тук.