Благотворителна "Вечер на чудесата" подкрепя недоносените бебета

Благотворителна "Вечер на чудесата" подкрепя недоносените бебета

По повод Световния ден на недоносените бебета, фондация „Нашите недоносени деца“ организира „Вечер на чудесата“, чиято основна насоченост е набиране на средства за трите основни и най-важни проекта на фондацията – достъп до качествена медицинска апаратура за всяко недоносено бебе в страната, развитие на семейно-ориентираната грижа чрез изграждане на семейни стаи в неонатологичните отделения, както и ранно детско развитие и подкрепа за семействата на недоносени деца в Център за детско развитие „Малки чудеса“.

Събитието включва специална програма, в която ще вземат участие известни български артисти, представители на шоубизнеса, журналисти, както и представители на държавната власт, на социално – отговорния бизнес, както и на неправителствения сектор, доказали се като сериозно ангажирани с каузата на фондация „Нашите недоносени деца“ за равен старт и шанс за развитие на пълния потенциал на тези деца. Водещ на събитието ще бъде Милена Златкова, журналист и радио водещ в предаването „Тройка на разсъмване“ по радио „Витоша“ и дългогодишен поддръжник на каузата на фондацията. Участници в събитието ще бъдат известните български изпълнители като Михаела Филева, Маги Джанаварова и Славин Славчев.

Събитието „Вечер на Чудесата“ ще се проведе на 14 ноември 2018 г. от 19:00 ч. в гр. София, Софийска градска художествена галерия, ул. Ген. Гурко №1.

Цената на куверта е 100 лв. Набраните средства ще бъдат инвестирани изцяло в основните ни проекти, чрез които се стремим да достигнем цялостен подход в грижата и подкрепата за недоносените деца на България. Ако желаете да участвате, можете да се регистрирате тук

Благодарим предварително за вашата подкрепа!