Социална програма на Център за детско развитие "Малки чудеса" в подкрепа на семействата в трудна житейска и финансова ситуация

Социална програма на Център за детско развитие "Малки чудеса" в подкрепа на семействата в трудна житейска и финансова ситуация

Център за детско развитие „Малки чудеса“ е създаден от Фондация “Нашите недоносени деца” и предоставя специализирана комплексна терапевтична подкрепа и консултиране на деца и родители. Нашите специалисти – логопеди, психолози, ерготерапевт и специалист ранна детска интервенция работят в посока проследяване, превенция, ранно откриване и интервенция в случаи на нарушения в етапите на развитието в ранна възраст, водени от убеждението, че подкрепата в първите години от живота е определяща за пълноценното развитие и удовлетвореност на всеки човек.

Специалистите на Центъра подкрепят родителите и имат опит в терапевтична дейност при състояния, свързани със затруднения в говорното и двигателното развитие и координацията, нарушена памет и концентрация, дислексия, диспраксия, дискалкулия, емоционални и психологически проблеми.

social program siteВ подкрепа на семействата с по-нисък доход подаваме ръка на родителите в затруднена житейска ситуация чрез Социалната програма към Център за детско развитие “Малки чудеса. Осъществяването на социалната програма е възможна благодарение на дарители, които подкрепят дейностите на Център за детско развитие “Малки чудеса и Фондация “Нашите недоносени деца”.

Социалната програма осигурява възможност на семействата с ограничени финансови възможности да посещават дългосрочно терапия при нашите специалисти – логопед, психолог, ерготерапевт, специалист ранна детска интервенция, като 50% от цената на терапевтичната сесия се поема от Фондация “Нашите недоносени деца”.

За определяне на критерия за включване в социалната програма се позоваваме на минималната месечна работна заплата за страната – родители с общ доход под 710 лв. на член от семейството могат да кандидатстват и да се възползват от тази възможност.


За нас е важно да предлагаме качествена и експертна терапевтична подкрепа,
която същевременно да бъде достъпна за тези, които се нуждаят от нея, но не могат да си позволят да заплащат пълната цена на всяка сесия. За да може терапевтичният процес да има резултат, в повечето случаи той е и продължителен. Социалната програма дава възможност резултатите от работата със специалист да бъдат устойчиви.

За повече информация и кандидатстване за включване в социалната програма може да свържете с нас на тел. 0887 545 446 или имейл office@premature-bg.com.