"ПОДАРИ МЪНИЧКО ВЪЛШЕБСТВО" – БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР НА ФОНДАЦИЯ "НАШИТЕ НЕДОНОСЕНИ ДЕЦА"

"ПОДАРИ МЪНИЧКО ВЪЛШЕБСТВО" – БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР НА ФОНДАЦИЯ "НАШИТЕ НЕДОНОСЕНИ ДЕЦА"

Скъпи приятели,

наближават едни от най-светлите и вълнуващи празници – Коледните! Това са дните, когато цялото семейство се събира заедно, когато доброто и любовта са навсякъде и разбира се, когато най-малките тръпнат от нетърпение за своите жадувани подаръци от Дядо Коледа!

Вече шеста година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира Благотворителен Коледен базар „Подари мъничко вълшебство“. За нас това е ден, в който ние даряваме топлина и добрина за най-мъничките и най-беззащитните – преждевременно родените дечица.

Каним Ви да бъдете част от магията на Коледа! Заповядайте на 16 декември/събота/ в Мол Сердика, ниво -1 и подарете мъничко вълшебство на недоносените бебета на България! Обещаваме Ви един шарен, весел и неповторим базар.

И тази година средствата от базара ще бъдат използвани за първия в България център в подкрепа на недоносените деца и техните семейства „Малки чудеса“. Нека заедно направим възможно доброто да се случва цяла година и преждевременно родените дечица и техните родители да имат своето място, в което да могат да получат подкрепа, консултация и адекватна информация, отговаряща на нуждите им.