Консултация с медицински специалист

Консултация с медицински специалист

Д-р Бояна Петкова е завършила медицина в медицински университет Charité, Берлин. Специализира педиатрия в София и има най-голямото сърце, което сте срещали. Опитва се да помага на децата освен с медицинските си познания, и с усилията си да направи света им по-добър.

В Семейния център за недоносени деца „Малки чудеса“ д-р Петкова ще бъде съветник и подкрепа за родителите на нашите малки герои.

От нея ще можете да научите отговорите на всички въпроси, които ви вълнуват, както по време на болничния престой на вашето бебе, така и при всички предизвикателства, свързани с отглеждането му. Какво означават сложните термини в медицинската документация? Как да бъдете най-полезни за своето и на бебето възстановяване? Какъв е пътят на недоносеното бебе след изписването му от лечебното заведение?
Семеен център „Малки чудеса“ не е лечебно заведение и медицинските специалисти в екипа ни нямат да имат право да преглеждат и назначават лечение. Те ще бъдат до вас, за да излекуват тревогите ви, и заедно да намерите най-точните решения.

*Семеен център за недоносени деца „Малки чудеса“ не е медицински център, нито друг тип лечебно заведение, и не предлага медицинско обслужване, диагностика, лечение, профилактика или други медицински услуги. В семейния център можете да получите съвети, подкрепа, както и отговори на въпроси, които ви интересуват и притесняват, от медицински специалист, но той не осъществява прегледи, не поставя диагнози и не предписва лечение.