Webinar за родители: Попитай терапевта!

Webinar за родители: Попитай терапевта!

Няма глупави въпроси, има само незададени. Така че, ако имате въпрос, който не ви дава спокойствие, но още не сте събрали кураж да го зададете – сега е моментът! Щом е важен за вас, значи е важен и за нас – терапевтите. В тази поредица от кратки видеа с екипа на Център за детско развитие “Малки чудеса”, ще отговаряме на всички ваши конкретни питанки, за които не смятате за нужно запазването на един цял час за индивидуална консултация. Чували ли сте поговорката “Малките камъчета обръщат колата.”? Е, не оставяйте “малкото камъче” да ви се пречка между колелата.

В първото издание на този уебинар ви представяме Маргарита Габровска, позната сред децата, на възраст от 0 до 4 г., още като “Малгалита,Маги, Мади, Аги, Ми”. Маргарита е логопед, който подкрепя децата и тяхното развитие в най-ранните, първи, години от живота им. Като специалист по ранна детска интервенция, тя е на ваше разположение за въпроси, свързани с:

Аспекти на детското развитие от 0 до 3 г.
Характерни особености в поведението в периода на ранното детство
Развиващи занимания у дома
Изграждане на позитивно отношение към храненето
Общуване с бебето и малкото дете

Можете да зададете вашите въпроси на лично съобщение на facebook страницата ни (Център за детско развитие „Малки чудеса“) или директно в събитието, което сме направили от 31.03 (вторник) до 5.04 (неделя), а на 6.04 (понеделник) от 12 ч. ще излъчим видео с отговорите на Маргарита на живо в страницата на Центъра.