Вашата майка е неизменна част от моя живот, вие също

Вашата майка е неизменна част от моя живот, вие също

Надявам се да знаете колко много ви обичам. Може да не сте мои, но ви обичам такива, каквито сте. Може да не сте ми племенници, но вие сте мой избор… и това означава, че сте в сърцето ми завинаги. Вие сте децата на моята “избрана сестра” и това означава, че притежавате едно съкровено късче от сърцето ми, което винаги ще бъде ваше.

Гледам ви как растете. Обичам всяка минута да гледам хората, в които се превръщате. Обичам начина, по който се смеете. Обичам да виждам във вас отражението и искриците от вашите родители. Вие сте толкова много от тях и сте толкова много СЕБЕ СИ.

Това е подарък. Моите деца имат майка ви, а вие имате мен. Вярвам, че тя обича моите деца като нейни и тя вярва в същото за мен. Когато животът стане труден или сложен, аз винаги ще съм до вас.

Един ден ще стоя посред нощ на прозореца, в очакване да се приберете след някое нощно парти. Не можете да намерите кой да ви закара у дома? АЗ СЪМ ТАМ. Без въпроси…

ТУК при вас.

Домът ми винаги е отворен за вас. Кафето сервирано. Моят хладилник е ваш хладилник, а и всяко парче хляб, също. Винаги ще съм до вас. Помнете.

Нямам търпение да си поплача на бала ви. Дори не мога да си представя какви емоции ще изпитам на сватбата ви или когато ви видя да държите за първи път вашите деца. Ще се справите страхотно. Аз съм тук, за да се гордея с вас.

Толкова се гордея с вас. Без значение какво правите или на колко години сте, винаги ще ви помня като бебета. Винаги ще помня деня, в който майка ви ми каза, че е бременна. Мога да си спомня радостта толкова ясно, че мога да я докосна. Спомням си начина, по който майка ви ви гледаше, когато ви държеше в прегръдките си. Изглеждаше така, сякаш е окачила златната луна на тавана, и все още го прави. Сменях ви памперсите, хранех ви, толкова пъти съм била като граблива птица над вас, когато залитате да паднете, колко пъти тайничко съм плакала за одрасканите ви колена. Аз съм с вас по време на вашето дълго пътуване – живот.

Вашата майка е неизменна част от моя живот, вие също.

Обичам ви.

Източник: https://wonderoak.com/